Prince Textreme Phantom Pro 100

Prince Textreme Phantom Pro 100

Type speler: tour / wedstrijd speler

Gewicht onbespannen: 305 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x18

Balans: 315 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 7T44M691

Beschikbaarheid: In voorraad Levertijd 2-3 werkdagen

Adviesprijs: € 239,95

Tennisvoordeelprijs € 189,90

  • Koop 2 voor € 179,90 per stuk. en bespaar 6%
Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
De Prince TeXtreme Phantom Pro 100 is afkomstig uit de (in 2018 geheel nieuwe) Phantom racketserie van Prince. Dit racket heeft een zeer smalle framebouw wat zorgt voor veel balgevoel, comfort en precisie. Verder is het racket ook snel en wendbaar en zeer armvriendelijk. Door de lage RA waarde (de mate van stijfheid van het racketframe) geeft dit Prince racket ook veel touch. Al met al een racket voor de gevorderde (wedstrijd)spelers.

Het racket is goed hanteerbaar voor een grote groep wedstrijdspelers door het gewicht van 305 gram. Het racket is goed wendbaar door het balanspunt van 315 mm. Verder zorgt het racketblad van 100 inch voor een mooie combinatie van controle en power en het snarenpatroon van 16x18 zorgt voor de nodige power en potentie om met veel spin te spelen.

Gebruikte technologieën
Er wordt bij dit racket gebruik gemaakt van het TeXtreme materiaal in het hart van het racket. TeXtreme bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power. Ook wordt de CTS technologie toegepast, dit is het ultra dunne racketframe 16 mm in het hart van het racket tot slechts 20 mm in het top van het racket. Dit dunne racketframe verhoogt de feedback die het racket geeft na het contact met de bal.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Prince Textreme Phantom Pro 100