Nieuw

Head Graphene 360 Instinct PWR

Head Graphene 360 Instinct PWR

Type speler: recreatieve spelers

Gewicht onbespannen: 230 gram

Racketlengte: 703 mm

Snarenpatroon: 16x19

Balans: 375 mm

Bladgrootte: 740 cm2 / 115 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 230879

Beschikbaarheid: In voorraad Levertijd 2-3 werkdagen

Adviesprijs: € 229,95

Tennisvoordeelprijs € 197,90

  • Koop 2 voor € 187,90 per stuk. en bespaar 6%
Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze Head Graphene 360 Instinct PWR komt uit de nieuwe Head Graphene 360 Instinct racketserie van begin 2019. De Graphene 360 Instinct rackets zijn opnieuw gericht op power en spin in combinatie met een zeer comfortabel gevoel. Onder andere wereldtoppers als Tomas Berdych en Maria Sharapova spelen hun wedstrijden met een racket uit deze racketserie.

Het racket heeft net als de voorgaande Head Graphene Touch Instinct PWR editie een zeer licht gewicht van 230 gram, door dit zeer lage gewicht van 230 gram is het een geschikt racket voor recreatieve spelers die graag met een licht en comfortabel racket spelen. Het racket is iets langer dan de normale racketlengte van 685 mm, met 703 mm. (anderhalve centimeter langer dan de standaard racketlengte) Verder ligt het balanspunt vrij hoog met een balanspunt van 375 mm. Het grotere racketblad van 115 inch zorgt voor veel comfort en power en ook het snarenpatroon van 16x19 draagt bij aan de power en het comfortabele gevoel van dit racket.

Gebruikte technologie
Het revolutionaire Graphene materiaal van Head is nog verder verbeterd en heeft nu de naam; Graphene 360. Het lichtste en sterkste materiaal ter wereld, Graphene, is in 2013 door Head geïntroduceerd in de Head racketframes. Dit materiaal is de laatste jaren steeds verder doorontwikkeld en er is uniek schok-absorptie materiaal aan toegevoegd. Resulterend in minder trillingen door het sneller terugbrengen van de vibratie nadat de bal het racket heeft geraakt waardoor er nog meer balgevoel en comfort ontstaat. Dit materiaal werd toegepast in het hart van het racket. Nu wordt het ook toegepast op meerdere punten in het racketblad waardoor er meer stabiliteit en power ontstaat.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Head Graphene 360 Instinct PWR