Babolat Pure Drive Lite

De Babolat Pure Drive Lite is in gripmaat 0 en 1 voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Babolat Pure Drive Lite (2017)

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 270 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x19

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 101340

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 179,95

Tennisvoordeelprijs € 124,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze nieuwe Babolat Pure Drive Lite komt uit de nieuwe Babolat Pure Drive collectie van eind 2017. Dit type is de opvolger van de Babolat Pure Drive Lite (2015). Met zijn 270 gram is het racket zeer geschikt voor een erg breed publiek. Recreatieve wedstrijdspelers die op zoek zijn naar de power, comfort en spin van de Pure Drive, maar toch met een lichter en daarmee wendbaarder racket willen spelen, hebben aan dit racket een goede koop! Dankzij het lichte gewicht en zijn uitstekende speeleigenschappen is het racket ook zeer geschikt voor jonge talentvolle tennissers (vanaf ongeveer 11 jaar oud) als tussenstap naar een zwaarder senioren racket. De overstap zal met dit comfortabele Babolat racket gemakkelijk verlopen. Het racketblad van 100 inch in combinatie met het balanspunt van 330 mm en het snarenpatroon van 16x19 zorgen mooie mix van power, spin, comfort en controle.

Een nieuwe toegepaste technologie bij dit racket is de FSI Power technologie. Er is meer ruimte tussen de breedte snaren, dit resulteert in meer power, comfort en spin. Verder is deze FSI Power technologie verbeterd; alleen bij de nieuwe Pure Drive 2017 rackets zijn de tubings in de vorm van diamant/vierkant. Dit zorgt ervoor dat de snaren meer kunnen bewegen en dit zorgt voor meer power en comfort. Het racket maakt gebruik van de GT technologie. Deze frame constructie bestaat uit hybride en sterke materialen, grafiet en wolfraam vezels, ter verhoging van de controle en het comfort. Het Cortex Demping Systeem is ook verder verbeterd. Deze techniek is net als bij de vorige Pure Drive rackets toegepast in de shaft van het racket. Er is een dun laagje vico elastisch rubber bijgekomen in het materiaal waardoor er nog minder trillingen ontstaan en waardoor het comfortabele gevoel is verhoogd.

Ook de Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst voor de Babolat rackets, is toegepast op de Pure Drive. Dankzij het Woofer systeem is er tot wel 25% langer contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer er balcontrole en balgevoel ontstaat.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Babolat Pure Drive Lite