Tecnifibre Black Code 4S 200 meter

De Tecnifibre Black Code 4S is een zachte, comfortabele, monofilament co-polyester snaar. Deze Tecnifibre snaar is vierhoekig, geeft veel gevoel en er kan zeer goed met spin mee worden gespeeld.

Tecnifibre Black Code 4S
Type: spin en gevoel
Dikte: 1.20 mm / 1.25 mm / 1.30 mm
Kleur: zwart
Verpakking: rol 200 meter
Artikelnummer: 04RBC4S

Beschikbaarheid: In voorraad Levertijd 2-3 werkdagen

Adviesprijs: € 159,95

Tennisvoordeelprijs € 119,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
De Tecnifibre Black Code 4S snaar is voortgekomen uit de bekende Tecnifibre Black Code snaar. Het verschil is dat deze snaar nog meer spinmogelijkheden biedt door de vierkante vorm van de snaar, door deze speciale vorm ontstaat er veel grip op de bal, waardoor het spelen van spin makkelijker wordt. Net als de normale Black Code snaar is het een zachte, comfortabele (monofilament) co-polyester snaar. De snaar kenmerkt zicht door een hoge mate van gevoel en doordat er met veel spin en power gespeeld kan worden.

Verder wordt er gebruik gemaakt van de Thermo Core technologie. Deze technologie van Tecnifibre zorgt voor een grotere flexibiliteit en elasticiteit van de snaar, hierdoor ontstaat een betere schokdemping en ook is het gevoel zachter. Deze snaar is bij Tennisvoordeel verkrijgbaar op rollen van 200 meter in de volgende snaardiktes: 1.20 mm, 1.25 mm en 1.30 mm.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Tecnifibre Black Code 4S 200 meter