Tecnifibre Wall Breaker 365 DB

99,90129,95 (-23%)

Uitverkocht

Deze Tecnifibre Wall Breaker 365 DB padelrackets zijn helaas tijdelijk uitverkocht. Zodra ze weer binnen komen, komen ze direct weer online.

Het Tecnifibre Wall Breaker 365 DB padelracket is uitstekend geschikt voor een grote groep (gevorderde) padelspelers. Het racket heeft een diamant vorm met een wat hoger balanspunt. Het racket is duurzaam en zorgt voor flink veel power. Er kan makkelijker met spin en slice gespeeld worden door het 3D reliëf op het racketblad, bij Tecnifibre ‘spinskin’ genoemd. Het gewicht van het racket is tussen de 360 en 370 gram en de framedikte is 38 mm. Al met al echt een aanrader!

Vergelijk
Artikelnummer: 16WABR3650 Categorieën: , ,

Dit Tecnifibre Wall Breaker 365 DB padelracket komt uit de Tecnifibre padelracket collectie van 2021. Dit Tecnifibre padelracket is een van de padelrackets met de beste prijs/kwaliteit. In deze prijsklasse zijn er weinig rackets die gebruik maken van de ‘spinskin’, dit 3D reliëf op het racketblad zorgt voor meer grip op de bal waardoor aan elke bal meer effect (spin en slice) gegeven kan worden.

De vorm van het racket is diamant waardoor de balans iets hoger in het racket is. Hierdoor kan er met veel power worden gespeeld. Verder is het voor een diamantvormig racket een vrij licht en goed hanteerbaar racket met een gewicht van 365 gram. De benodigde  controle komt voort uit het volledige carbon frame. In de kern van deze Tecnifibre Wall Breaker 365 DB wordt gebruikt gemaakt van EVA-schuim. (Softeva) Hierdoor ontstaat er controle bij de volleys en juist power bij smashes. Het racket wordt geleverd met een bescherm padelhoes.

Extra informatie

Gewicht0.5 kg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Tecnifibre Wall Breaker 365

Tecnifibre Wall Breaker 365 DB

99,90129,95 (-23%)