Tecnifibre T-Flash 255 CES

104,90139,95 (-25%)

Tecnifibre T-Flash 255 CES

Type speler: recreatieve spelers

Gewicht onbespannen: 255 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16 x 19

Balans: 340 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 14FL25560 Categorieën: , ,

Deze Tecnifibre T-Flash 255 CES is afkomstig uit de nieuwe (per eind 2019) Tecnifibre T-Flash CES racketserie. De T-Flash racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol power, spin en comfort. Bij deze nieuwe T-Flash rackets is opnieuw gebruik gemaakt van de Power Stab racketbrug aan de onderkant van het racketblad. Deze Power Stab racketbrug zorgt voor meer stabiliteit en door de kleine verlenging van de lengtesnaren voor meer comfort en power.

Dit racket heeft een licht gewicht van 255 gram, hiermee is het het lichtste racket uit de Tecnifibre T-Flash CES racketserie. Door dit lichte gewicht is het een racket geschikt voor vooral recreatieve spelers die graag met een zo licht mogelijk en comfortabel racket spelen. Het balanspunt van 340 mm (een hoger balanspunt meer naar de top) zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 100 inch voor een mooie combinatie van power en controle met de nadruk wat meer op power. Het snarenpatroon van 16×19 draagt bij aan deze combinatie van power en controle. Ook geeft dit snarenpatroon makkelijk toegang tot het spelen van spin.

Gebruikte technologieën
Bij dit racket is gebruik gemaakt van het wat dikkere en meer hoekige racketframe met de naam CES Section. Hierdoor is het racket stabieler geworden en ontstaat er (nog) meer power. Nieuw is verder de Progressive String Pattern techniek. Door deze techniek staan de lengtesnaren in het midden dichter bij elkaar dit zorgt voor meer controle en juist wijder uit elkaar aan de zijkanten. Dit zorgt voor minder trillingen bij ballen die buiten het midden van het racketblad worden geraakt. Verder wordt gebruik gemaakt van de HD-Fuse Grip. Door siliconen rond het handvat worden trillingen nog beter gedempt en bij het moment van raken voelt het extra comfortabel.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu