Tecnifibre T-Fight 320 XTC

124,90224,95 (-44%)

Er is nog 1 laatste Tecnifibre T-Fight 320 XTC racket in gripmaat 3 zeer voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Tecnifibre T-Fight 320 XTC

Type speler: wedstrijd en tour spelers

Gewicht onbespannen: 320 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 18×19

Balans: 310 mm

Bladgrootte: 630 cm2 / 98 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Tecnifibre T-Fight 320 XTC is afkomstig uit de nieuwe Tecnifibre T-Fight XTC racketserie. De T-Fight racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol controle, precisie en balgevoel. Met dit rackettype van Tecnifibre spelen onder andere de volgende ATP Tour spelers; Denis Istomin en John Millman.

Dit racket is het zwaarste type uit de nieuwe T-Fight racketserie met een gewicht van 320 gram. Het racket is door dit hoge gewicht geschikt voor de meer gevorderde spelers die graag met een wat zwaarder racket spelen. Het balanspunt van 310 mm zorgt voor een hoge wendbaarheid en voor (extra) controle. Het racketblad is met 98 inch hetzelfde gebleven als de voorganger, de Tecnifibre T-Fight 320 DC. Dit racketblad van 98 inch geeft een mooie mix van controle en power. Tot slot draagt het snarenpatroon van 18×19 bij aan de hoge mate van controle en gevoel.

Gebruikte technologieën
De letters XTC staan voor het nieuwe materiaal waarvan de nieuwe Tecnifibre T-Fight rackets zijn gemaakt. XTC materiaal staat voor Xtrem Touch Construction. Dit unieke materiaal is een combinatie van 3 materialen namelijk van carbon (zorgt voor een sterk frame), aluminium en polyester (zorgt beide voor elasticiteit). Het nieuwe XTC materiaal zorgt voor veel comfort, gevoel en trillingen worden gelijkmatig afgevoerd in alle richtingen. Het Dynacore materiaal is verder opnieuw toegepast en zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er wederom gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. De dikkere Bumper Armor Cap zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Tecnifibre T-Fight 320 XTC

Tecnifibre T-Fight 320 XTC

124,90224,95 (-44%)

In winkelwagen