Tecnifibre T-Fight 280 XTC

144,90174,95 (-17%)

Levertijd: 2-5 werkdagen

Tecnifibre T-Fight 280 XTC

Type speler: competitiespelers

Gewicht onbespannen: 280 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 325 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 14FI28069 Categorieën: , ,

Deze Tecnifibre T-Fight 280 XTC is afkomstig uit de nieuwe Tecnifibre T-Fight XTC racketserie. De T-Fight racketserie staat al jaren garant voor rackets boordevol controle, precisie en balgevoel.

Dit racket heeft een relatief wat lichter gewicht van 280 gram. Door dit lichtere gewicht is het een racket, geschikt voor een brede groep spelers. Het balanspunt van 325 mm zorgt voor power en een solide gevoel. Verder zorgt het racketblad van 100 inch voor een mooie combinatie van comfort, power en controle. Het snarenpatroon van 16×19 (dit was bij de vorige versie 16×20) draagt bij aan deze combinatie van controle en power. Ook geeft dit snarenpatroon weer makkelijk toegang tot het spelen van spin.

Gebruikte technologieën
De letters XTC staan voor het nieuwe materiaal waarvan de nieuwe Tecnifibre T-Fight rackets zijn gemaakt. XTC materiaal staat voor Xtrem Touch Construction. Dit unieke materiaal is een combinatie van 3 materialen namelijk van carbon (zorgt voor een sterk frame), aluminium en polyester (zorgt beide voor elasticiteit). Het nieuwe XTC materiaal zorgt voor veel comfort, gevoel en trillingen worden gelijkmatig afgevoerd in alle richtingen. Het Dynacore materiaal is verder opnieuw toegepast en zorgt voor veel gevoel, controle en stabiliteit op het moment dat de bal wordt geraakt. Ook wordt er wederom gebruik gemaakt van de EZ Lock Eyelet technologie. Dit zijn platte tubings waar de knoop van de bespanning makkelijker kan worden gelegd en deze platte tubings zijn extra duurzaam. De dikkere Bumper Armor Cap zorgt voor extra bescherming bij de top van het racket.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu