Prince Textreme Tour 100P (2019)

149,90219,95 (-32%)

Deze Prince Textreme Tour 100P (2019) rackets zijn in gripmaat 2, 3 en 4 voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Prince Textreme Tour 100P (2019)

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 305 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 18×20

Balans: 310 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7T48Y9 Categorieën: , ,

De Prince Textreme Tour 100P is afkomstig uit de nieuwe Prince Textreme Tour racketserie van 2019. De Prince Tour rackets staan al jaren bekend om de hoge mate van controle, gevoel en precisie die de rackets geven.

Het racket heeft net als de vorige versie een middel zwaar gewicht van 305 gram. Hierdoor is het racket toegankelijk voor een grote groep wedstrijdspelers die graag met een controle georiënteerd spelen. Het racketblad is met 100 inch groter dan het 95 inch racketblad van de Prince Textreme Tour 95. Door het grotere blad is er meer power aanwezig bij dit racket. Het lage balanspunt van 310 mm zorgt voor een lekker wendbaar racket waarmee goed snelheid gemaakt kan worden. Tot slot draagt het snarenpatroon van 18×20 bij aan de controle, precisie, gevoel en comfort van dit Prince racket. Het snarenpatroon van 18×20 draagt ook bij aan de duurzaamheid van de bespanning.

Gebruikte technologieën
Het TeXtreme materiaal van Prince is nog verder verbeterd en heet nu TeXtreme2. Het TeXtreme2 materiaal is te vinden in het hart van het racket. TeXtreme2 bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power. Nieuw bij het TeXtreme2 materiaal is de toevoeging van Twaron filamenten, hierdoor worden de trillingen nog beter gedempt en zo ontstaat het meest comfortabele Textreme2 materiaal tot nu toe.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu