Prince Textreme2 Beast 104 280G

134,90249,95 (-46%)

De Prince Textreme2 Beast 104 280G is bij Tennisvoordeel zeer voordelig en direct uit voorraad leverbaar in gripmaat 1,2 en 3!

Prince Textreme2 Beast 104 280G

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 280 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 330 mm

Bladgrootte: 671 cm2 / 104 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7T45T8052 Categorieën: , ,

De Prince Textreme2 Beast 104 280G is afkomstig uit de nieuwe (per 2018) TeXtreme2 Beast racketcollectie. Deze Prince TeXtreme2 Beast rackets zijn de opvolgers van de Prince Textreme Warrior rackets. De Prince Warrior rackets stonden jarenlang bekend om het comfortabele gevoel, de uitstekende armvriendelijkheid en de mogelijkheid om makkelijk met spin en power te spelen. Deze speleigenschappen zijn nu van toepassing op de Prince Beast rackets.

Dit racket is geschikt voor een brede groep spelers door het goed hanteerbare gewicht van 280 gram, het is de opvolger van de Prince Textreme Warrior 107T. (die was ook 280 gram) Het racket heeft nu een iets groter dan gemiddeld racketblad van 104 inch waardoor de controle in vergelijking met de vorige editie is toegenomen zonder dat het ten koste gaat van het comfort. Door het snarenpatroon van 16×19 kan er verder gemakkelijk met power en spin worden gespeeld. Al met al een zeer comfortabel en allround Prince racket.

Gebruikte technologie
Het TeXtreme materiaal van Prince is nog verder verbeterd en heet nu TeXtreme2. Het TeXtreme2 materiaal is te vinden in het hart van het racket. TeXtreme2 bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power. Nieuw bij het TeXtreme2 materiaal is de toevoeging van Twaron filamenten, hierdoor worden de trillingen nog beter gedempt en zo ontstaat het meest comfortabele Textreme2 materiaal tot nu toe.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu