Prince Textreme2 Beast 104 260G Pink

114,90229,95 (-50%)

De Prince Textreme2 Beast 104 260G Pink rackets in gripmaat 1 en 2 zijn nog voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Prince Textreme2 Beast 104 260G Pink

Type speler: recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 260 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 340 mm

Bladgrootte: 671 cm2 / 104 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7T47H805 Categorieën: , ,

De Prince Textreme2 Beast 104 260G Pink is afkomstig uit de nieuwe (per 2018) TeXtreme2 Beast racketcollectie. Het is hetzelfde racket als het Prince Textreme2 Beast 104 260G racket, alleen is deze versie in de kleuren roze en zwart uitgevoerd. Deze Prince TeXtreme2 Beast rackets zijn de opvolgers van de Prince Textreme Warrior rackets. De Prince Warrior rackets stonden jarenlang bekend om het comfortabele gevoel, de uitstekende armvriendelijkheid en de mogelijkheid om makkelijk met spin en power te spelen. Deze speleigenschappen zijn nu van toepassing op de Prince Beast rackets.

Dit racket is de lichtste versie uit de Beast 104 racketserie, het racket is geschikt voor spelers die graag met een lichter racket spelen. Het gewicht van dit racket is 260 gram, het is de opvolger van de Prince Textreme Warrior 107L. (die was ook 260 gram) Het racket heeft nu een iets groter dan gemiddeld racketblad van 104 inch waardoor de controle in vergelijking met de vorige editie is toegenomen zonder dat het ten koste gaat van het comfort. Door het snarenpatroon van 16×19 kan er verder gemakkelijk met power en spin worden gespeeld. Al met al een zeer comfortabel en allround Prince racket.

Gebruikte technologie
Het TeXtreme materiaal van Prince is nog verder verbeterd en heet nu TeXtreme2. Het TeXtreme2 materiaal is te vinden in het hart van het racket. TeXtreme2 bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power. Nieuw bij het TeXtreme2 materiaal is de toevoeging van Twaron filamenten, hierdoor worden de trillingen nog beter gedempt en zo ontstaat het meest comfortabele Textreme2 materiaal tot nu toe.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu