Prince Textreme Warrior 107 LTD

104,90179,95 (-42%)

Alleen gripmaat 1 van deze Prince TeXtreme Warrior 107 LTD is nog leverbaar. (grip 2, 3 en 4 zijn reeds uitverkocht)

Prince Textreme Warrior 107 LTD

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 300 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 310 mm

Bladgrootte: 690 cm2 / 107 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7T43U5052 Categorieën: , ,

De Prince TeXtreme Warrior 107 LTD is afkomstig uit de TeXtreme Warrior racketcollectie. De Prince Warrior rackets voelen al jaren zeer comfortabel aan en geven veel mogelijkheid om te spinnen en extra power.

Deze Prince TeXtreme Warrior 107 LTD is precies hetzelfde racket als de Prince TeXtreme Warrior 107, alleen dit rackettype is in zwart/blauw uitgevoerd. Het racket is geeft zeer gemakkelijk power en spin, onder andere door het oversized racketblad van 690 cm2 / 107 inch en het 16×19 snarenpatroon. In het algemeen zijn rackets met een groter racketblad vaak licht qua gewicht. In dit geval is het racket wat zwaarder met een gewicht van 300 gram. Door het lage balanspunt van 310 mm is het racket zeer wendbaar en flexibel.

Gebruikte technologieën
Er wordt bij dit racket gebruik gemaakt van het TeXtreme materiaal in het hart van het racket. TeXtreme bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu