Prince Textreme Tour 100P

124,90239,95 (-48%)

Het laatste racket van deze Prince Textreme Tour 100P in gripmaat 2 is nog zeer voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel! (het racket is gewoon nieuw maar vanwege een klein blusje op het racket is het racket extra laag geprijsd)

Prince Textreme Tour 100P

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 305 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 18×20

Balans: 310 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7T42M505 Categorieën: , ,

De Prince Textreme Tour 100P is afkomstig uit de Prince Textreme Tour racketserie. De Prince Tour rackets staan al jaren bekend om de hoge mate van controle, gevoel en precisie die de rackets geven.

Het racket heeft een middel zwaar gewicht van 305 gram. Hierdoor is het racket toegankelijk voor een grote groep wedstrijdspelers die graag met een controle georiënteerd spelen. Het racketblad is met 100 inch groter dan het 95 inch racketblad van de Prince Textreme Tour 95. Door het grotere blad is er meer power aanwezig bij dit racket. Het lage balanspunt van 310 mm zorgt voor een lekker wendbaar racket waarmee goed snelheid gemaakt kan worden. Tot slot draagt het snarenpatroon van 18×20 bij aan de controle, precisie, gevoel en comfort van dit Prince racket. Het snarenpatroon van 18×20 draagt ook bij aan de duurzaamheid van de bespanning.

Gebruikte technologieën
Er wordt bij dit racket gebruik gemaakt van het TeXtreme materiaal in het hart van het racket. TeXtreme bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu