Prince Textreme Phantom Pro 100P

154,90239,95 (-35%)

Levertijd: 2-5 werkdagen

Prince Textreme Phantom Pro 100P

Type speler: tour / wedstrijd speler

Gewicht onbespannen: 310 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×18

Balans: 315 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 7T44L691 Categorieën: , ,

De Prince TeXtreme Phantom Pro 100P is afkomstig uit de (in 2018 geheel nieuwe) Phantom racketserie van Prince. Dit racket heeft een zeer smalle framebouw wat zorgt voor veel balgevoel, comfort en precisie. Verder is het racket ook snel en wendbaar en zeer armvriendelijk. Door de lage RA waarde van 59 (de mate van stijfheid van het racketframe) geeft dit Prince racket ook veel touch. Al met al een racket voor de gevorderde spelers.

Het racket is met een gewicht van 310 wat zwaarder dan gemiddeld en het is ook het zwaarste racket uit de Prince Phantom racketserie. Ondanks het wat hogere gewicht is het racket toch uitstekend wendbaar door het lage balanspunt van 315 mm, hierdoor is het racket ook goed aan het net te gebruiken. Verder zorgt het racketblad van 100 inch voor een mooie combinatie van controle en power en het snarenpatroon van 16×18 zorgt voor de nodige power en potentie om met veel spin te spelen.

Gebruikte technologieën
Er wordt bij dit racket gebruik gemaakt van het TeXtreme materiaal in het hart van het racket. TeXtreme bestaat uit erg dun en lichtgewicht materiaal met vezels van carbon erin verweven. Doordat dit materiaal in het hart van het racket is verwerkt ontstaat er door de verhoogde stabiliteit: veel (bal)gevoel, een hogere mate van controle en meer power. Verder wordt de CTS technologie toegepast, dit is het ultra dunne racketframe 16 mm in het hart van het racket tot slechts 20 mm in het top van het racket. Dit dunne racketframe verhoogt de feedback die het racket geeft na het contact met de bal.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu