Power Resist System Medium

Het Power Resist System traint spelers om beter atleten te worden door extra zware training. Het systeem is speciaal ontworpen zodat spelers makkelijk van richting kunnen veranderen. Ook voor solo trainingen te gebruiken.
Artikelnummer: Power Resist System Medium

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 99,95

Tennisvoordeelprijs € 84,00

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

Productbeschrijving
Details
Het Power Resist System traint spelers om beter atleten te worden door extra zware training. Het systeem is speciaal ontworpen zodat spelers makkelijk van richting kunnen veranderen. Als extra training kan het Power Resist System ook gemaakt vast worden gemaakt aan vrijwel elk hek zodat de spelers ook alleen kunnen trainen. Het systeem is beschikbaar in twee zwaarte levels. De lengte in ongestretchte staat is 183 centimeter. Elk systeem bevat een volledig verstelbare riem en een erg duurzame weerstandsband.

Dit product is aanbevolen spelers vanaf de leeftijd 10+

Waarschuwing: Volg nauwlettend de veiligheidsmaatregelen tijdens het gebruik van het Power Resist System en gebruik het alleen als trainingshulpmiddel.

1) Inspecteer de tube en de andere bijgevoegde producten op scheuren, barsten en andere signalen van schade voordat je het product gaat gebruiken. Gebruik het product nooit als het beschadigd is.
2) Stretch de tube nooit meer dan twee keer de ongestretchte lengte. Teveel tretch kan ervoor zorgen dat het elastiek beschadigd raakt.
3) Doe nooit het veiligheidstouw af onder geen enkele omstandigheid.
4) Laat nooit de tube los als het onder spanning staat.
5) Tennisvoordeel is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken of schade veroorzaakt door het gebruik van dit trainingsproduct.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Power Resist System Medium