Pat Etcheberry Experience dvd’s trainers

De dvd's van Pat Etcheberry bevatten het gereedschap voor spelers en coaches om zich duidelijk te verbeteren op alle tennisspecifieke gebieden zoals; snelheid, tactieken en kracht. In de serie zijn onder andere 74 drills te zien, 23 motivatie inzichten van toppers en een meerdere zelf tests en fitness oefeningen. Spelers als Sampras, Capriatti, Seles, Hinges en nog veel meer zijn te zien op deze dvd’s.
Artikelnummer: Pat Etcheberry Experience dvd’s trainers

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 119,00

Tennisvoordeelprijs € 104,95

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

Productbeschrijving
Details
Pat Etcheberry dvd’s bevat het gereedschap voor spelers en coaches om zich duidelijk te verbeteren op alle tennisspecifieke gebieden zoals; snelheid, tactieken en kracht. In de serie zijn onder andere 74 drills te zien, 23 motivatie inzichten van toppers en een meerdere zelf tests en fitness oefeningen. Spelers als Sampras, Capriatti, Seles, Hinges en nog veel meer zijn te zien op deze dvd’s.

De details voor de vier spelers dvd’s zijn als volgt:

DVD #1 – Geheimen voor een succesvolle start Leer om je conditie te evalueren en om goed op te warmen. Inclusief 27 opwarm en cross training drills om tot een hoger niveau te komen. Lengte: 50 minuten.

DVD #2 – Beweging op de baan Pat, Justine Henin en Jim Courier laten hun favoriete oefeningen zien die een ieder helpen om sterker, sneller en slimmer te worden op de baan. Lengte 62 minuten.

DVD #3 - Training in power & duur Pat deelt meerdere praktische manieren om het duurvermogen en zelfvertrouwen in lange wedstrijden te verbeteren. Lengte: 62 minuten.

DVD #4 - Bonus dvd Deze 2 uur durende dvd bevat interviews met Jim Courier, Justine Henin, Carlos Rodriguez en andere toppers + de totale conditie workouts van Jim en Justine.

Coahes Edition Deze speciale coach editie bevat 100% of de spelers dvd content, PLUS 42 minuten meer met discussies en clinics op de baan special voor tennistrainers.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Pat Etcheberry Experience dvd’s trainers