Head YouTek Graphene Instinct MP

De laatste Head YouTek Graphene Instinct MP in gripmaat 1 is nog voordelig en direct uit voorraad leverbaar, daarna is dit type uitverkocht bij Tennisvoordeel.

Type speler: club en competitiespeler

Gewicht onbespannen: 300 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 645 cm2

Dit racket is onbespannen.

Artikelnummer: Head YouTek Graphene Instinct MP

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 179,95

Tennisvoordeelprijs € 109,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Met deze nieuwe Head YouTek Graphene Instict MP spelen topspeelster Maria Sharapova en de Tjech Tomas Berdych. Dit zeer allrounde racket geeft spelers zowel erg veel controle als power tijdens het tennissen. Ook is er ruimte genoeg om met dit racket spin toe te voegen aan de slagen. Door de goede manoeuvreerbaarheid van het racket kan de speler gemakkelijker een swingende beweging maken en verliest de slag minder snelheid bij het raken van de bal. Alles bij elkaar bekeken is dit een zeer veelzijdig racket die zowel goed manoeuvreerbaar is, spin en power mee kan geven en comfortabel aanvoelt. Een absolute aanrader.

Van diverse revolutionaire technologieën is bij dit racket gebruik gemaakt. Head YouTek combineert deze technologieën om de prestaties te perfectioneren. De d3o technologie geeft meer stijfheid aan het frame. Dit resulteert in optimale power bij de returns. Bij minder krachtige slagen, onder andere slice slagen en dropshots zorgt dit juist voor optimale controle en veel gevoel. Bij deze slagen geeft de technologie juist minder stijfheid mee. De Teflon Friction technologie zorgt ervoor dat de wrijving, die ontstaat tussen de snaren en het frame bij het raakpunt, tot een minimum wordt gereduceerd. Hierdoor gaan uw snaren langer mee en kunt u met meer power slaan.

De nieuwste core-technologie van Head heeft de naam: Graphene. Dit is het sterkste maar toch lichte testmateriaal ter wereld. Graphene bestaat uit een tweedimensionale laag koolstofatomen. Dit materiaal heeft een breeksterkte die 200 keer groter is dan staal, waardoor het de ultieme stof is voor het creëren van de nieuwe Head tennisrackets. Dit zorgt voor uitzonderlijke speeleigenschappen die de nieuwe Graphene rackets eigen zijn.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Head YouTek Graphene Instinct MP