Head Graphene XT Radical Team

92,90179,95 (-48%)

De gripmaten 1 (nog 1 laatste racket) en 3 (nog 3 laatste rackets) van deze Head Graphene XT Radical Team rackets zijn nog zeer voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

Head Graphene XT Radical Team

Type speler: competitiespeler / recreatieve speler

Gewicht onbespannen: 280 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 660 cm2 / 102 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk
Artikelnummer: 233609 Categorieën: , ,

De Head Graphene XT Radical Team is afkomstig uit de Head Graphene XT Radical racketserie. Dit racket is de opvolger van de Head Graphene Radical Team. De Radical Team rackets zijn een speciale en exclusieve uitgave voor de Benelux landen. De specificaties zijn gelijk aan die van de Head Graphene XT Radical S maar dan in een andere zwart/blauwe uitvoering. De Head Radical rackets zijn zeer veelzijdig en geven spelers een zeer comfortabele combinatie van power en controle. Spelers kunnen met de Radical rackets hun creativiteit uitstekend kwijt.

De Head Graphene XT Radical Team heeft een wat lichter gewicht van 280 gram. Door dit wat lagere gewicht is het racket geschikt voor een grote groep spelers. Ook bijvoorbeeld voor jeugdspelers die al naar een wat zwaarder racket kunnen is dit een ideaal racket. Het balanspunt van 320 mm versterkt de balcontrole en de wendbaarheid van het racket. De bladgrootte van 660 cm2 (102 inch) is groter dan het racketblad van de Radical MP en Pro. Hierdoor ontstaat nog makkelijker power en de grotere sweetspot zorgt voor een zeer comfortabel gevoel. Verder heeft het racket een goede potentie om makkelijk met spin te spelen door het snarenpatroon van 16×19.

Gebruikte technologie
Het revolutionaire Graphene materiaal van Head is nog verder verbeterd en heeft nu de naam; Graphene XT. Het lichtste en sterkste materiaal ter wereld is 30% sterker geworden om de gewichtsverdeling te optimaliseren. Het gevolg is dat spelers makkelijker met power kunnen spelen en het racket is nog wendbaarder geworden.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu