Head Graphene 360 Instinct S Reverse

114,90189,95 (-40%)

Levertijd: 2-5 werkdagen

Head Graphene 360 Instinct S Reverse

Type speler: recreatieve / jeugd / competitie speler

Gewicht onbespannen: 285 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Head Graphene 360 Instinct S Reverse komt uit de nieuwe Head Graphene 360 Instinct racketserie. Het is qua specificaties precies hetzelfde racket als de Head Graphene 360 Instinct S, maar dan uitgevoerd in de omgekeerde kleurstelling. De Head Graphene 360 Instinct rackets zijn opnieuw gericht op power en spin in combinatie met een zeer comfortabel gevoel. Onder andere wereldtoppers als Tomas Berdych en Maria Sharapova spelen hun wedstrijden met een racket uit deze racketserie.

Dit racket heeft een gewicht van 285 gram, door dit mooi hanteerbare gewicht is het racket geschikt voor een grote groep spelers. Het balanspunt van 320 mm en de bladgrootte van 645 cm2 (100 inch) zijn bij dit rackettype hetzelfde gebleven en zorgen voor een mooie combinatie van power en controle met de nadruk die wat meer ligt bij power. Spelers kunnen met dit wendbare racket gemakkelijk met vaart spelen zonder het comfortabele gevoel kwijt te raken.

Gebruikte technologie
Het revolutionaire Graphene materiaal van Head is nog verder verbeterd en heeft nu de naam; Graphene 360. Het lichtste en sterkste materiaal ter wereld, Graphene, is in 2013 door Head geïntroduceerd in de Head racketframes. Dit materiaal is de laatste jaren steeds verder doorontwikkeld en er is uniek schok-absorptie materiaal aan toegevoegd. Resulterend in minder trillingen door het sneller terugbrengen van de vibratie nadat de bal het racket heeft geraakt waardoor er nog meer balgevoel en comfort ontstaat. Dit materiaal werd toegepast in het hart van het racket. Nu wordt het ook toegepast op meerdere punten in het racketblad waardoor er meer stabiliteit en power ontstaat.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Menu

Head Graphene 360 Instinct S Reverse

Head Graphene 360 Instinct S Reverse

114,90189,95 (-40%)

In winkelwagen