Backhand Fixer

De Backhand Fixer kan worden gebruikt door spelers op elk niveau. Het wijst beginners de weg in het ‘’voelen’’ van de juiste biomechanische beweging vanaf het begin. De meer ervaren spelers kunnen snel het gevoel voor de juiste slagbeweging krijgen. Voor de meest gevorderde spelers kan de Backhand Fixer ertoe bijdragen dat de juiste beweging er opnieuw wordt ingeslepen.
Artikelnummer: Backhand Fixer

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 35,95

Tennisvoordeelprijs € 20,95

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

Productbeschrijving
Details
Veel tennissers slaan de enkel handige backhand met een enkele geïsoleerde arm beweging in plaats van beide armen te gebruiken bij de slag. De niet racket hand moet ook juist actief worden gebruikt bij een enkelhandige backhand. Bij een rechtshandige speler, moet de linkerhand het racket in positie brengen. Op dat moment, zowel in de voorbereiding op een enkelhandige topspin, slice backhand of een backhand volley de rechter dominante hand is relaxed rondom de grip. De Backhand Fixer is dan op zijn plaats rondom beide polsen.

Dan op het moment dat het racket naar voren gaat en de dominante hand de overhand krijgt, wordt explosieve zwiep naar achteren gegeven met de andere hand aan het touw. Net voordat het racket de bal raakt, neem de rackethand het volledig over en zend de niet racket hand in de tegengestelde richting. De Backhand Fixer kan worden gebruikt om beide armen te gaan gebruiken bij enkelhandige backhands met topspin en slice en bij de enkelhandige backhand volley. Bij correct gebruik, overdrijft de Backhand Fixer het gevoel van het touwtrekken op het moment dat de racket arm de beweging naar voren maakt.

De Backhand Fixer kan worden gebruikt door spelers op elk niveau. Het wijst beginners de weg in het ‘’voelen’’ van de juiste biomechanische beweging vanaf het begin. De meer ervaren spelers kunnen snel het gevoel voor de juiste slagbeweging krijgen. Voor de meest gevorderde spelers kan de Backhand Fixer ertoe bijdragen dat de juiste beweging er opnieuw wordt ingeslepen.Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Backhand Fixer