Babolat Pure Drive

Van deze Babolat Pure Drive (2015) is nog 1 laatste racket in gripmaat 1 voordelig en direct uit voorraad leverbaar, daarna is dit Babolat rackettype uitverkocht bij Tennisvoordeel.

Babolat Pure Drive (2015)

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 300 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16x19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 645 cm2

Dit racket is onbespannen
Artikelnummer: 101234

Beschikbaarheid: In voorraad

Adviesprijs: € 189,95

Tennisvoordeelprijs € 114,90

Uw tennis voordeel

Snelle bezorging. Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,- !

Alle artikelen zeer scherp geprijsd! Elders goedkoper? Neem contact op!

Bij een tennisracket altijd de keus voor een gratis bespanning.

Vernieuwende trainershulpmiddelen.

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze Babolat Pure Drive is een veelzijdig en comfortabel racket, dat geschikt is voor een breed publiek. Het racket komt uit de nieuwe Babolat Pure Drive collectie van 2015. Zowel recreatieve competitiespelers als fanatieke wedstrijdspelers ervaren een goede mix tussen power en controle. De Pure Drive rackets van Babolat zijn al jarenlang een begrip binnen de tenniswereld. Het racket heeft een gewicht van 300 gram en een midplus bladformaat van 645 cm2. Dankzij deze bladgrootte en het gewicht kan er met de nodige power gespeeld worden. Het open snarenpatroon van 16x19 zorgt ervoor dat er gemakkelijk topspin in de slag gelegd kan worden. De Babolat Pure Drive, is een ideaal racket voor de allround spelers die graag agressief vanaf de baseline spelen.

Een nieuwe toegepaste technologie bij dit racket is de FSI technologie. Door een smaller snarenpatroon rond de sweetspot in samenwerking met het woofer systeem zorgt deze technologie voor meer comfort, power en controle. Verder zorgen de snaren rond de hoger liggende sweetspot voor extra controle. Het racket maakt gebruik van de GT technologie. Deze frame constructie bestaat uit hybride en sterke materialen, grafiet en wolfraam vezels, ter verhoging van de controle en het comfort. Het Cortex Demping Systeem, filtert en verminderd de trillingen die ontstaan, door deze afname voelt het racket comfortabel aan.

Ook de Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst voor de Babolat rackets, is toegepast op de Pure Drive. Dankzij het Woofer systeem is er tot wel 25% langer contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer er balcontrole en balgevoel ontstaat.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review voor: Babolat Pure Drive