Babolat Pure Drive Tour

159,90229,95 (-30%)

Levertijd: 2-5 werkdagen

Babolat Pure Drive Tour (2017)

Type speler: competitiespeler/tourspeler

Gewicht onbespannen: 315 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 315 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze nieuwe Babolat Pure Drive Tour komt uit de nieuwe Babolat Pure Drive collectie van eind 2017. Dit type is de opvolger van de Babolat Pure Drive Tour (2015). Daarvoor was de naam van dit rackettype de Pure Drive Roddick. Dit racket heeft een perfecte balans tussen power, spin en controle. Het racket heeft een gewicht van 315 gram en is daarmee het zwaarste Pure Drive racket uit deze nieuwe collectie. Het racket heeft een midplus bladformaat van 100 inch. Dankzij het open 16×19 snarenpatroon biedt dit racket heel veel mogelijkheden om topspin aan uw slagen toe te voegen. Door het balanspunt van 315 mm blijft het racket goed wendbaar en flexibel. De Babolat Pure Drive Tour is een ideaal racket voor spelers die op zoek zijn naar een solide, wat zwaarder wedstrijdracket met veel mogelijkheden qua spin, power en controle.

Een nieuwe toegepaste technologie bij dit racket is de FSI Power technologie. Er is meer ruimte tussen de breedte snaren, dit resulteert in meer power, comfort en spin. Verder is deze FSI Power technologie verbeterd; alleen bij de nieuwe Pure Drive 2017 rackets zijn de tubings in de vorm van diamant/vierkant. Dit zorgt ervoor dat de snaren meer kunnen bewegen en dit zorgt voor meer power en comfort. Het racket maakt gebruik van de GT technologie. Deze frame constructie bestaat uit hybride en sterke materialen, grafiet en wolfraam vezels, ter verhoging van de controle en het comfort. Het Cortex Demping Systeem is ook verder verbeterd. Deze techniek is net als bij de vorige Pure Drive rackets toegepast in de shaft van het racket. Er is een dun laagje vico elastisch rubber bijgekomen in het materiaal waardoor er nog minder trillingen ontstaan en waardoor het comfortabele gevoel is verhoogd.

Ook de Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst voor de Babolat rackets, is toegepast op de Pure Drive. Dankzij het Woofer systeem is er tot wel 25% langer contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer er balcontrole en balgevoel ontstaat.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, ,

Gewicht

315 gram

Type speler

Competitiespeler, Tourspeler

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Babolat Pure Drive Tour

Babolat Pure Drive Tour

159,90229,95 (-30%)

In winkelwagen