Babolat Pure Drive

144,90209,95 (-31%)

Deze Babolat Pure Drive rackets in gripmaat 4 zijn nog voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel! (daarna zijn deze Babolat Pure Drive rackets uitverkocht bij ons)

Babolat Pure Drive (2017)

Type speler: competitiespeler

Gewicht onbespannen: 300 gram

Racketlengte: 685 mm

Snarenpatroon: 16×19

Balans: 320 mm

Bladgrootte: 645 cm2 / 100 inch

Dit racket is onbespannen

Wissen

Racket bespannen – GRATIS ! * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze nieuwe Babolat Pure Drive is wederom een veelzijdig en comfortabel racket, dat geschikt is voor een breed publiek. Het racket komt uit de nieuwe Babolat Pure Drive collectie van eind 2017. Zowel recreatieve competitiespelers als fanatieke wedstrijdspelers ervaren een goede mix tussen power en controle. De Pure Drive rackets van Babolat zijn al jarenlang een begrip binnen de tenniswereld. Het racket heeft een gewicht van 300 gram en een midplus bladformaat van 645 cm2. Dankzij deze bladgrootte en het gewicht kan er met de nodige power gespeeld worden. Het open snarenpatroon van 16×19 zorgt ervoor dat er gemakkelijk topspin in de slag gelegd kan worden. De Babolat Pure Drive, is een ideaal racket voor de allround spelers die graag agressief vanaf de baseline spelen.

Een nieuwe toegepaste technologie bij dit racket is de FSI Power technologie. Er is meer ruimte tussen de breedte snaren, dit resulteert in meer power, comfort en spin. Verder is deze FSI Power technologie verbeterd; alleen bij de nieuwe Pure Drive 2017 rackets zijn de tubings in de vorm van diamant/vierkant. Dit zorgt ervoor dat de snaren meer kunnen bewegen en dit zorgt voor meer power en comfort. Het racket maakt gebruik van de GT technologie. Deze frame constructie bestaat uit hybride en sterke materialen, grafiet en wolfraam vezels, ter verhoging van de controle en het comfort. Het Cortex Demping Systeem is ook verder verbeterd. Deze techniek is net als bij de vorige Pure Drive toegepast in de shaft van het racket. Er is een dun laagje vico elastisch rubber bijgekomen in het materiaal waardoor er nog minder trillingen ontstaan en waardoor het comfortabele gevoel is verhoogd.

Ook de Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst voor de Babolat rackets, is toegepast op de Pure Drive. Dankzij het Woofer systeem is er tot wel 25% langer contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer er balcontrole en balgevoel ontstaat.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gripmaat

, , ,

Type speler

Competitiespeler

Menu

Babolat Pure Drive

Babolat Pure Drive

144,90209,95 (-31%)

In winkelwagen