Babolat Pure Aero

189,90249,95 (-24%)

De Babolat Pure Aero rackets in gripmaat 2 zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar bij Tennisvoordeel!

  • Type speler: competitiespeler/tourspeler
  • Gewicht onbespannen: 300 gram
  • Racketlengte: 685 mm
  • Snarenpatroon: 16×19
  • Balans: 320 mm
  • Bladgrootte: 645 cm2
  • Dit racket is onbespannen
Wissen

Racket bespannen – GRATIS * 

Gewenst bespangewicht * 

x
 Niet goed, geld terug  Binnen 14 dagen retourneren
iDeal Overboeking Sofort Bancontact
Vergelijk

Deze Babolat Pure Aero is afkomstig uit de Babolat Pure Aero racketserie van 2019. De Aero rackets zijn al jaren gericht op een mooie mix van power en controle en het makkelijk kunnen spelen van spin. Doordat er bij deze nieuwe Babolat Pure Aero rackets nieuwe technologieën zijn toegepast ontstaat meer balgevoel, arm-vriendelijkheid en stabiliteit. Onder andere de volgende proftennissers spelen met dit racket; Rafael Nadal en Johanna Konta.

De Babolat Pure Aero heeft een gewicht van 300 gram en een midplus bladformaat van 645 cm2 /100 inch. Dankzij deze bladgrootte en het gewicht ontstaat er een uitstekende combinatie van controle en power. Het open snarenpatroon van 16×19, in combinatie met de aerodynamische vorm van het frame, zorgt ervoor dat er goed met topspin gespeeld kan worden. Al met al opnieuw een perfect racket voor allround spelers die graag met druk vanaf de baseline spelen.

Toegepaste technologieën

Nieuw bij dit racket is de toepassing van de Aeromodular 3 technologie, de Aeromodular 2 technologie die werd gebruikt bij de vorige editie van de Pure Aero rackets is verder verbeterd. Hierdoor is de aerodynamica van het racket nog verder geoptimaliseerd met als gevolg meer balsnelheid en power en een verhoogde potentie om met spin te spelen.

Er wordt opnieuw gebruik gemaakt van de FSI Spin technologie. Er zijn wijdere, nieuwe tubings op ‘6 en ’12 uur aangebracht. Door deze wijdere tubings kunnen de snaren meer bewegen waardoor het makkelijker wordt om met spin te spelen. Ook bij ballen die buiten sweetspot van het racketblad geraakt worden, voelt het racket hierdoor comfortabeler.

Ook nieuw bij de Pure Aero rackets is de Cortex Pure Feel technologie, deze technologie omvat een speciaal materiaal dat de trillingen die ontstaan bij het contact met de bal absorbeert en filtert. Hierdoor komen er minder trillingen door en ontstaat meer comfort en balgevoel. Dit materiaal is aan de binnenkant van het racketframe geplaatst. Bij deze Pure Aero rackets op 3 en 9 uur in het racketblad.

De Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst voor de Babolat rackets, is toegepast bij dit racket. Dankzij het Woofer systeem is er tot wel 25% langer contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer er balcontrole en balgevoel ontstaat.

Extra informatie

GewichtN/B
Gripmaat

, , , ,

Type speler

Competitiespeler, Tourspeler

Menu

Babolat Pure Aero

Babolat Pure Aero

189,90249,95 (-24%)

In winkelwagen